Rund Resor till Argentina

Här har du fyra rundresor alternativ för Argentina.

Med oss har du tillgång till råd från experter och får hjälp med att göra de bästa valen. Våra resor är testade & kvalitetssäkrade.

Boka er nästa drömresa tryggt & enkelt hos oss.

Argentina a la Carta


Resan går från norr mot söder och avslutas i Buenos Aires efter några spännande dagar i det vackra Mendoza.
Upplev världens nästa största vattenfall i Iguazú, Patagoniens glaciärer och det vackra Bariloche. Pampas Travel erbjuder dig en komplett resa tillsammans med oss och våra lokala guider.


resa i argentina
rundresa i argentina

Argentinas Pärlor

"Argentinas pärlor" går till de största sevärdheterna i landet. Du får den moderna storstaden Buenos Aires, i Iguazú får du uppleva de spektakulära vattenfallen och regnskog och i vinmeccat Mendoza finns de mäktiga Anderna ständigt i bakgrunden. Du får det finaste Argentina har att erbjuda i en och samma resa, helt enkelt Argentinas pärlor.


resor argentina

Argentina Klassiska


En komplett rundresa för dig som vill uppleva höjdpunkterna av Argentina. Buenos Aires, Iguazúfallen, djurlivet och naturen vid Bariloche, norra Patagoniens och enorma fjäll och fjällsjöar.


Atacamaöken, Chille - Salta, Argentina


Atacamaöknen i norra Chile är världens torraste öken och kännetecknas av ett enastående månlandskap som i solnedgången färgar landskapet i härligt röda nyanser. Här finns också varma källor att bada i samt sprutande gejsrar samt reser vi till den gröna Salta i Argentinaresa atacamaöken
resa påskön

Påskön och Legenderna om Raoa Nui


Ge dig ut på en resa med oss till en antik värld, till jordens viskningar och vindens hemligheter i majestätet Rapa Nui, Påskön. Denna triptyk av äventyr är vävd med magin av mysterier, legender och en levande kultur som slår i hjärtat av ön.

unsplash