Skräddarsydda resor till Argentina, Chile och Brasilien

Besök det storslagna Patagonien med sin spektakulära natur och rika djurliv eller de mäktiga Iguazufallen på gränsen mellan Argentina och Brasilien. Eller varför inte ett besök i vindistriktet Mendoza vid foten av Anderna.
I Buenos Aires bjuder vi på färgsprakande tangokvällar och historiska promenader.
Vårt mål är att din resa ska nå bortom de vanliga turistattraktionerna och att du ska komma tillbaka hem med en längtan att återvända. Med våra lokala guider kommer du närmare Sydamerikas natur och kultur. Kontakta oss så skräddarsyr vi en resa efter dina önskemål info@pampastravel.se


Bo, ät och rid på en genuin estancia på Pampas
Upplev stillheten och vardagens lunk på den argentinska landsbygden. En vistelse på en av Buenos Aires provinsens många estancior ger en unik inblick i argentinarnas, och framför allt i gauchos, dagliga liv.
Läs mer här >>

Upptäck Saltaprovinsen
Salta ligger i norra Argentina och gränsar mot Bolivia. Regionen är känd för sin fantastiska naturområden med berg, sand- och saltöknar, oaser samt för "Tren de las Nubes" och sina pittoreska små byar. Till Salta kommer du lättast med flyg från Buenos Aires.
Läs mer här >>

Besök Iguazúfallen
Nationalparken Iguazú är en oförglömlig upplevelse. Indianerna i området, Guaraníes, döpte fallen till Y-guazú som betyder "stora vatten". Här rusar vattnet fram i vansinnig fart och dånar ned i de sjöar som bildas under fallen. 
Läs mer här >>